Lukk

Bli en Cremaforhandler!

Fyll inn skjemaet under for å bli en forhandler. Vi tar kontakt i løpet av kort tid.
PS: Du forplikter deg ikke til noe ved å fylle ut skjemaet.

  • Gode priser
  • Rask levering
  • Ferskhet og kvalitet
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Lukk

Søknad om faste leveringer

Ønsker du faste leveringer som kjøres hver måned, hver andre måned eller hvert kvartal?

Søk her da vel! Ingen binding, og du kan enkelt stoppe, pause og starte opp igjen.

Mvh. Crema Kaffebrenneri

Om Crema

Velkommen til det lille kaffebrenneriet med den store smaken. Siden 1986 har vi brent kaffe i eget hus og levert spesialkaffe som setter ferskhet, kvalitet og leveringsdyktighet i høysetet. Vi er dedikerte og brenner for kaffe.

Det er først og fremst kaffe vi driver med og vi er opptatt av handle med respekt overfor kaffefarmene og fremme rettferdig handel. Det er grunnen til at vi opprettet Crema Foundation for flere år siden, slik at vi gir tilbake til plantasjearbeiderne og deres familier. Vi tror på at sluttbrukerne verdsetter rettferdighet og kvalitet i alle ledd. I tillegg blander vi vår egen te, vår temester smaker seg frem til nye spennende smaker og finner frem til eksklusive tespesialiteter.  Vi har alt du trenger til å starte en kaffebar, og har kurs i både kaffe og te.

PRIVAT LABEL

Har du ønsker om å lage privat label kan du ta kontakte oss for nærmere avtale. Vi lager gavepakker, kaffe, te og sukkervarer med pl. Vi har en minstebestilling på 250 stk

Kaffe til kontoret

Ønsker du å servere den beste kaffen til kunder og kollegaer? Da kan vi hjelpe deg. Vi leverer ferskbrent kaffe, egenprodusert te og vi har et stort utvalg sjokolade til møterommet. Du kan bestille selv når du ønsker eller få fast levering en eller to ganger pr måned. Legg inn bestilling under faste leveringer eller ta kontakt så hjelper vi deg.